Lid worden? - Fotoclub Nieuwegein
Heb je interesse in fotografie en wil je weten hoe het er op een clubavond aan toe gaat, dan ben je van harte welkom bij Fotoclub Nieuwegein.

Je vindt ons op de tweewekelijkse clubavond in Verpleeghuis De Geinsche Hof, Vuurscheschans 75 te Nieuwegein.
De route kan je op onze Club info pagina terugvinden. De algemene clubbijeenkomsten zijn iedere eerste en derde woensdagavond vanaf 20.00 uur.
In de Clubagenda van Fotoclub Nieuwegein bij kan je zien wat het programma voor die avond is.

Onze contributie bedraagt € 55,00 per jaar en dit is inclusief de verplichte bijdrage aan de Fotobond.
Het clubjaar is gelijk aan het kalenderjaar en word je lid op een ander tijdstip in het jaar dan betaal je de vaste bijdrage aan de fotobond plus naar ratio het aantal resterende maanden.

Neem Contact op met de Secretaris van Fotoclub Nieuwegein via het contact formulier.

U kunt ons hier vinden:

Fotoclub Nieuwegein is lid van de BNAFV onder nummer 07.51

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30154114
Ons bankrekening nummer is:

IBAN: NL32SNSB0924296577
BIC: SNSBNL2A